Browser-ul Chrome lansează o funcţie de scris cu ajutorul AI-ului

Browser-ul Chrome lansează o funcţie de scris cu ajutorul AI-ului

Google a început să implementeze în browser-ul Chrome o facilitate care foloseşte inteligenţa artificială pentru a ajuta utilizatorii să compună sau să completeze diverse texte, scrie Profit.ro.

Bazată pe modelul lingvistic Gemini, care tocmai şi-a pierdut temporar abilitatea de a genera imagini istorice din cauza inexactităţilor flagrante produse, noul instrument se numeşte „Help me write”.

Help me write se concentrează pe oferirea de sugestii pentru teste scurte care se introduc în paginile web, de la completarea unei recenzii, până la scrierea unei descrieri de produs.

Google spune că instrumentul analizează conţinutul paginii web şi face sugestii în funcţie de acest aspect. Printre altele, poate ajuta la compunerea mesajelor prin care utilizatorii contactează diverse companii.

Help me write este o facilitatea similară celor pe care Microsoft le-a lansat încă de anul trecut pentru browser-ul Edge.

Aceasta va fi disponibilă, pentru început, doar în Statele Unite, pe Windows şi Mac. Pentru a o activa, utilizatorii trebuie să acceseze secţiunea „Experimental AI”.

Afla mai multe despregooglechromescrisai
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt