Britney Spears divorţează

Britney Spears divorţează
foto: twitter.com/britneyspears

N-au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi şi nici dragostea nu a ţinut pentru toată viaţa, aşa cum şi-au promis. După doar un an şi două luni Britney Spears şi soţul ei s-au despărţit. El este cel care a depus actele de divorţ şi tot el a anunţat că de pe data de 23 iulie nu mai formează un cuplu cu celebra cântăreaţă. 

Cei doi au avut o relaţie intensă şi semănată cu tot felul de încercări. Cea mai grea dintre ele a fost procesul lui Britney cu tatăl său, când artista încerca să scape de sub tutela părintelui ei. Apoi, pe când părea că lucrurile s-au liniştit şi în sfârşit a venit ziua nunţii, ceremonia a fost stricată de fostul soţ al cântăreţei.

Jason Alexander le-a stricat ceremponia şi, într-un final, a fost arestat. Acum, după doar un an de căsnicie, actualul partener îi dă soţiei sale o ultimă lovitură. Bărbatul o ameninţă că va face publice detalii din relaţia lor dacă aceasta nu modifică contractul prenupţial.

Modelul vrea să fie recompensat pentru timpul petrecut alături de vedetă şi îi cere acesteia să acopere şi cheltuielile de judecată. 

Afla mai multe desprebritney spearsdivort1 an
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt