"Bomba" verii în Superligă. Cristi Manea a semnat cu una dintre rivalele CFR-ului

"Bomba" verii în Superligă. Cristi Manea a semnat cu una dintre rivalele CFR-ului

Rămas fără echipă după despărţirea de CFR Cluj, Cristi Manea şi-a găsit un nou angajament.

Fundaşul dreapta rămâne în Superligă şi schimbă echipa, dar nu şi culorile. Cristi Manea a fost prezentat oficial la Rapid!

Manea a semnat pe trei ani, iar anunţul a fost făcut pe reţelele de socializare de către clubul din Giuleşti.

"Sunt fericit să mă alătur acestui proiect minunat, în care cred. Este o onoare să îmbrac tricoul acestei echipe, pentru că de mic urmăresc galeria şi suporterii Rapidului, şi cred că sunt cei mai frumoşi din ţară. Abia aştept să joc acasă şi să am în spate un zid vişiniu! Îmi doresc să câştigăm campionatul şi să facem fericiţi aceşti suporteri minunaţi!" , a fost mesajul lui Manea pentru suporterii Rapidului, potrivit Primasport.ro.

În vârstă de 26 de ani, Cristi Manea a fost piesă de bază în echipa naţională în ultimii ani, dar prestaţiile puţine şi slabe din ultimele luni l-au scos din lotul pentru EURO.

La CFR, Manea a ajuns pentru prima dată în 2017 şi a petrecut doi ani, înainte să semneze cu FCSB. La proaspăta campioană a evoluat doar un sezon, iar ultimii patru ani şi i-a petrecut din nou în Gruia.

Pe lângă experienţele de la campioana şi vicecampioana României, fundaşul dreapta a mai fost legitimat la Viitorul, Apollon Limassol şi Mouscron.

Cristi Manea a fost cel mai tănâr debutant din istoria naţionalei României. Prima partidă a bifat-o la doar 16 ani, 9 luni şi 22 de zile, dar a fost devansat de Enes Sali, în urmă cu trei ani, după ce deţinuse recordul timp de 7 ani.

Afla mai multe desprecristi maneacfr clujrapid
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt