Bizon pe plajă

Bizon pe plajă

Un şofer teribilist a fost amendat cu… 10 mii de lei, după ce a pătruns cu maşina pe plaja din Saturn. Poliţiştii au fost chemaţi la faţa locului de salvamarii aflaţi în zonă. Oamenii legii au descoperit că bărbatul nu avea permis de conducere în momentul în care a fost sancţionat. Mai mult, el fusese prins fără permis de alte trei ori, în ultimele două săptămâni, iar în două dintre cazuri era şi sub influenţa alcoolului.

Martorii spun că şoferul a mers printre şezlonguri până la malul mării. Acolo, roţile maşinii s-au blocat în nisip şi nu a mai putut părăsi plaja. Salvamarii au chemat Poliţia şi Jandarmeria, care l-au luat la întrebări pe bărbat. Pentru a scoate vehiculul dintre oameni, a fost adus un excavator.

Maşina a fost în cele din urmă remorcată şi transportată în afara plajei, iar şoferul teribilist a primit o amendă de 10 mii de lei.

Potrivit legii, pe plajele utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii ale MAI şi a utilajelor de întreţinere care aparţin Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral. Amenda pentru nerespectarea acestor prevederi este cuprinsă între 10.000 şi 20.000 de lei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt