Bikerii din forţele de ordine, din inimă pentru Timişoara

Bikerii din forţele de ordine, din inimă pentru Timişoara

Din inimă pentru inimile comunităţii. Este sloganul sub care câteva sute de motociclişti din întreaga ţară s-au adunat la Timişoara, să strângă fonduri pentru renovarea a două saloane ale Spitalului Militar. Organizatorii campaniei sunt bikerii asociaţiei Doomstrikers, din care fac parte doar angajaţi ai forţelor de ordine.

Din inimă pentru inimile comunităţii. Este sloganul sub care câteva sute de motociclişti din întreaga ţară s-au adunat la Timişoara, să strângă fonduri pentru renovarea a două saloane ale Spitalului Militar. Organizatorii campaniei sunt bikerii Asociaţiei Doomstrikers, din care fac parte doar angajaţi ai forţelor de ordine.

Motocilistii s-au adunat in parcarea unui centru comercial din Timisoara, de unde au plecat  spre locul in care a avut loc evenimentul. Coloana de bikeri, care a numarat cateva sute de oameni veniti din intreaga tara, s-a intins pe mai bine de 1 km. Au strabatut intreg orasul pentru a atrage atentia asupra actiunii caritabile.

DoomFest 2023 a reunit mai multe cluburi de bikeri. Cele două saloane care vor fi amenajate la Spitalul Militar aparţin Secţiei de Cardiologie.

Toti cei care au participat la sarbatoarea motociclistilor au donat bani sau obiecte cu semnificaţie. Doomstriker este unul dintre cluburile de bikeri al fortelor de ordine, iar membrii sunt fosti sau actuali politisti, jandarmi, pompieri sau agenti de paza. ,,Schimbam in bine in jurul nostru" este deviza motociclistilor.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt