Bebeluş mort, aruncat de mamă pe câmp

Bebeluş mort, aruncat de mamă pe câmp

Un bebelus de numai 7 luni a fost găsit mort, la marginea unei comune din judeţul Dolj. Copilul era ascuns în iarbă, într-o pungă de plastic. Descoperirea a fost făcută de către echipajele de Poliţie, alertate de că bunicul copilului care a anunţat că nepotul lui este de negăsit. Necropisa avea să scoată în evidenţă că bebeluşul a murit din cauza unei pneumonii netratate, ceea ce acum o incriminează pe mamă. Vă avertizăm că urmează informaţii care vă pot afecta emoţional.

Tragedia a avut loc în comuna doljeană Sălcuţa. Mama copilului, o minoră de 15 ani, le-a dat de înţeles rudelor că bebeluşul de numai şapte luni a fost răpit. Speriat, bunicul copilului a alertat autorităţile. Aproape întreaga zi, oamenii legii au căutat bebeluşul, care în cele din urmă a fost găsit decedat în grădina casei. Mama a recunoscut că ea l-a lăsat acolo.

Copilul a fost găsit într-o pungă de plastic. Gestul mamei i-a şocat pe cei din familie, dar şi pe vecini. Mama a fost audiată de reprezentanţii DGASPC Dolj.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Necropsia a scos la iveală faptul că beveluşul a murit din cauza unei pneumonii. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt