Băuţi şi drogaţi la volan

Băuţi şi drogaţi la volan

Fostul atacant al Generaţiei de Aur, Adrian Ilie, a fost prins băut la volan. Avea o alcoolemie de 0,40. Poliţiştii din Capitală  l-au dus la INML, dar acesta a refuzat prelevarea de probe biologice. În Ilfov, poliţiştii rutieri au dat 95 de amenzi în valoare de peste 50 de mii de lei unor şoferi care s-au urcat la volan drogaţi şi băuţi.

A fost razie de amploare în Ilfov. Un bărbat a fost prins în timp ce conducea beat şi drogat şi  nici nu avea permis, Tânărul a încercat să fugă iniţial de poliţişti şi a coborât din maşină. Nu a recunoscut nicio secundă că el a fost la volan. În aceeaşi maşină mai era un bărbat. Şi el a susţinut in fata politistilor că a venit tot pe jos şi că nu a condus. Cei doi bărbaţi au refuzat să comunice cu poliţiştii. 
 
Apratul drugtest a arătat că bărbatul consumase şi două tipuri de substanţe interzise. În timpul raziei denumite ,,Blocada", poliţiştii din Ilfov au dat 95 de amenzi în valoarea de peste 50.000 de lei. 
Razie a fost şi în Brăila. Într-o sala de jocuri de noroc poliţiştii au au depistat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Brăila, pe numele căruia autorităţile din Austria au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. În total poliţiştii au dat 176 de amenzi  în valoare de peste 64.000 lei. 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt