Bătut cu lopata pentru o inundaţie

Bătut cu lopata pentru o inundaţie

Administratorul unui centru de zi pentru copii, din Dâmboviţa, a fost bătut violent, de mai mulţi indivizi, care s-au folosit de pumni şi lopeţi pentru a-şi impune punctul de vedere. Totul ar fi pornit după ce bărbatul ar fi reclamat faptul că, din cauza unei parcări ilegale făcute de agresori, s-ar fi inundat curtea centrului. Când administratorul a mers să discute cu vecinii săi, a fost luat la bătaie de aceştia.

Camerele de supraveghere din localitatea Bilciureşti au înregistrat momentul in care administratorul centrului de zi pentru copii a fost lovit.

Unul dintre cei implicaţi în scandal susţine că bărbatul nu a fost lovit, ci a căzut. Mai mult decât atât, acesta reclamă faptul că administratorul nu se ocupă de centru şi că din cauza şanţului necurăţat s-a inundat curtea, nu a parcării amenajate.

Administratorul centrului susţine că a fost luat la bătaie chiar în momentul în care a mers să vorbească cu agresorii şi cu primarul.

Bărbatul a ajuns la spital şi, in urma investigaţiilor medicale, este suspect de fractură de coloană.

Vecinii nu vor să se implice în scandalul dintre cele două părţi, însă, spun că a plouat torenţial şi că mai multe curţi au fost inundate, nu doar cea a centrului. Acum poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe şi continuă cercetările.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt