Bătăuşii din Galaţi au fost reţinuţi

Bătăuşii din Galaţi au fost reţinuţi

S-au bătut în trafic, pentru o femeie, şi au ajuns cu toţii după gratii. Cei trei tineri din Galaţi, care s-au lovit în centrul oraşului au fost reţinuţi. La doi paşi de poliţie, un şofer în vârstă de 20 de ani a fost scos cu forţa din autoturism şi bătut în stradă de un alt bărbat, ajutat de prietenul său. Agresorul era gelos din cauza fostei sale iubite. El a încercat apoi să fugă din ţară, dar a fost prins pe aeroportul Otopeni.

Furios că s-a despărţit de iubită, iar aceasta şi-a refăcut viaţa cu altcineva, un gălăţean de 24 de ani a decis să se răzbune pe actualul partener al femeii. Şi-a luat un prieten să conducă maşina, în ciuda faptului că acesta nu avea permis, şi au pornit în urmărire, în trafic. Au început să-l şicaneze pe şoferul de 20 de ani, până când acesta a oprit maşina. Atunci, cei doi l-a scos cu forţa din autoturism şi l-au luat la bătaie. 

Mama agresorului ar fi fost de faţă. După scandal, cei doi au dispărut, nu însă pentru mult timp. Individul a fost prins pe aeroportul Otopeni chiar când încerca să fugă din ţară. Amicul său a fost şi el reţinut. 

Poliţiştii l-au reţinut şi pe şoferul bătut, deşi a fost victima celor doi. Spun că şi el ar fi fost implicat în scandal şi nu doar s-ar fi apărat. 

Este anchetă acum, cei trei tineri sunt cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Ei vor fi duşi în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt