Bătaie pe stradă între elevi

Bătaie pe stradă între elevi
foto: arhivă

Bătaie între elevi în stradă, la Sighetu Marmaţiei. Doi liceeni de 16 ani au fost filmaţi în timp ce îşi împart pumni, într-o staţie de autobuz din centrul oraşului. În loc să-i despartă, colegii se amuză şi îi încurajează să se lovească. Urmează imagini cu puternic impact emoţional. 

La început se împing, apoi unul dintre ei loveşte. Aşa începe înregistrarea. Cei doi adolescenţi, împreună cu alţii, se află într-o staţie de autobuz, probabil în drum spre şcoală. Băiatul care stă în picioare pare să fie cel care dă primul pumn. Celălalt ripostează şi după câteva secunde, totul se transformă într-o adevărată bătaie de stradă. 
Pe margine, publicul de ocazie râde, încurajează şi filmează întreaga scenă. Nimeni nu e deranjat de ce se întâmplă, liceenii sunt, mai degrabă, încântaţi de ceea ce văd şi ar vrea mai mult. 
Filmarea de amator se opreşte după 45 de secunde. Tinerii s-au ales cu câteva vânătăi şi niciunul nu a avut nevoie să meargă la spital. Colegii lor au postat imaginile pe internet. Le-au văzut şi poliţiştii, şi inspectorii şcolari, care au pornit anchete pentru a-i identifica.
Pentru elevii implicaţi în acest incident vor fi luate măsuri disciplinare. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt