Bătaie în autobuz, pasager lovit de doi bărbaţi puşi pe furat

Bătaie în autobuz, pasager lovit de doi bărbaţi puşi pe furat

Scandal de zile mari, la Piteşti, în ….autobuz! Doi bărbaţi, tată şi fiu, au luat la bătaie un pasager. Mai mult, după ce au fost daţi jos de şofer, bătăuşii au urmărit maşina şi, când omul a coborât, i-au împărţit din nou pumni şi picioare. Victimă a căzut şi şofeul altei maşini, care a încercat să aplaneze conflictul. Cei doi indivizi sunt acum cercetaţi de poliţie. Vă avertizez, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Scandalul a fost surprins de camera de supraveghere din autobuz. Doi bărbaţi îl lovesc pe unul dintre călători. Omul susţine că indivizii ar fi vrut să îi fure din buzunare. Le-a făcut observaţie, iar cei doi au sărit la bătaie. Ceilalţi călători au privit impasibili ce se întâmpla. Nimeni nu a catadicsit să intervină. Şoferul însă a oprit autobuzul.

Conflictul avea să continue, însă, şi pe stradă. Victima a mai mers câteva staţii cu autobuzul. Nu a fost însă singur. Omul a fost urmărit. Norocul bărbatului a fost un şofer care a oprit şi a intervenit în scandal. Furios, unul dintre cei doi bătăuşi, care urmărise autobuzul împreună cu toată familia, a vrut să se răzbune.

Într-un final, după ce a scăpat de agresori, omul a sunat la Poliţie. Bătăuşii au fost identificaţi rapid: un bărbat de 41 de ani şi fiul lui, de 15 ani. Au fost reţinuţi, iar procurorii au cerut să fie arestaţi preventiv. Minorul a fost pus sub control judiciar.

Acum, bărbatul agresat se teme pentru viaţa sa, mai ales că bătăuşii l-au ameninţat cu moartea.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt