Bătaie ca în junglă, în Târgu Jiu

Bătaie ca în junglă, în Târgu Jiu
foto: captură video

Scene şocante în centrul Oraşului Târgu Jiu. Un grup de bărbaţi s-a năpustit pe un tânăr şi l-a lovit minute bune cu pumnii şi picioarele. Deşi totul a fost filmat, atacatorii sunt liberi. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Bătaia, cum rar ţi-e dat să vezi, a fost filmată în timpul nopţii, în centrul oraşului, lângă Biserica Sfinţii Voievozi. Protagonişti sunt câţiva tineri de 18, 20 şi 26 de ani, care au consumat mult alcool. Cel mai probabil ei s-au certat pe stradă, înainte să ajungă în Piaţa Prefecturii.
În imagini, doi bărbaţi se năpustesc asupra unuia care e ghemuit pe jos, cu mâinile la cap şi încearcă să se ferească de ploaia de pumni şi picioare. Prima dată, a lovit cel cu tricoul portocaliu, iar foarte repede i s-a alăturat cel cu geacă neagră.
Cu greu, după multe lovituri, victima se ridică, iar conflictul pare că se stinge. E doar începutul.  Agresorii lovesc şi un alt bărbat. Pe asfaltul din piaţă zboară şi câteva sticle, aparent fără să atingă pe nimeni. Scandalul continuă, iar tânărul lovit la începutul filmării e încolţit din nou. Aceeaşi doi bărbaţi sunt deasupra lui, doar că numai unul îl loveşte de această dată. Mai întâi îi aruncă în cap pantoful, care i-a scăpat din picior. Apoi, îi dă cu picioarele. 
Tânărul bătut cu bestialitate ar avea 26 de ani şi nu ar fi din oraş, ci dintr-o comună din împrejurimi. Deşi cel puţin doi dintre cei implicaţi arată o violenţă şi o cruzime fără limite, iar pericolul social este evident, nicio persoană nu a fost reţinută. Dacă victima nu va merge mai departe cu plângerea, cel mai probabil dosarul penal nu va mai exista. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt