Mirosul de cârnaţi şi prăjituri fragede se simte din Poiana Braşov până în Bucureşti, semn că celebrarea zilei naţionale a României a început deja. Fericiţi sunt şi sărbătoriţii de Sfântul Andrei. Pentru ei, în Poiană, s-au pregătit încă de cu seară meniuri alese. E ora la care cu toţii savurează bucate tradiţionale, spre bucuria hotelierilor care recuperează, acum, zdravăn din pierderile de peste an. Pandemia a adus şi un aspect inedit. Românii nu mai par atât de pretenţioşi şi se bucură de toate cele pe care le primesc
Poiana Brasov este, si anul acesta, o alegere pe masura asteptarilor. Pensiunile si restaurantele sunt pline, iar in
bucătării toata lumea are ceva de facut. Oriunde priveşti cu ochii vezi platouri pline cu de toate.
Cei care au ales să petreacă minivacanţa de 1 decembrie în Poiană au ales, în general, pachetele de 3 zile, pentru care au platit 500 euro de familie.
Cu tricolor la gat sau in suflet, turistii spun ca aceste zile au venit ca o binecuvantare pentru ei.
Turistii au ales in special locatii care sa le aduca aminte de gustul copilariei. Am intrat si noi intr-o camara impresionanta, cu sute de borcane pline cu dulceturi, muraturi sau zacusca.
Si pe 1 decembrie turistii vor fi rasfatati si se vor relaxa in spiritul sarbatorilor.