Atac violent asupra unei ambulanţe

Atac violent asupra unei ambulanţe

Momente de coşmar pentru echipajul unei ambulanţe din oraşul braşovean Râşnov. Un ambulanţier, o doctoriţă şi o asistentă s-au trezit atacaţi, în plină stradă, de un individ  băut. Culmea este că bărbatul a fost cel care a chemat ambulanţa, pentru că se simţea rău, apoi când a văzut-o s-a înfuriat şi a lovit în geamurile maşinii până le-a spart. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Aceste imagini halucinante au fost filmate, în faţa liceului din Râşnov, de ambulantierul aflat in masina atacată în plina zi. După ce si-a varsat nervii pe ambulanta, individul agresiv a plecat linistit, iar ambulantierul l-a urmărit pentru a le putea transmite poliţiştilor locul exact unde se află acesta.

Echipajul de pe ambulanta atacata spune ca a fost trimis de dispecerat pentru a ajuta un tanar de 26 de ani, însă când au ajuns la locaţie acesta s-a năpustit fără nicio explicaţie asupra lor şi, în câteva minute, a distrus, pur şi simplu, ambulanta de furie. Oamenii susţin că au trăit momente terifiante!

Şocată de cele întâmplate, doctoriţa de pe ambulanţă a postat un mesaj plin de emoţie pe o reţea de socializare. ,,Medic pe Ambulanţă a fost visul meu cel mai mare şi doar cei dragi ştiu cât am fost de fericită să ajung aici şi să salvez măcar "jumătate din omenire" cum glumeam cu speranţă! Voi cei care ne judecaţi, vreţi să mergeţi în bocancii mei plini de cioburi?", a scris Ramona Bădăran pe Facebook.

Folosind localizarea exactă dată de ambulanţierul atacat, poliţiştii l-au prins şi l-au încătuşat pe individul agresiv. Având in vedere ce s-a întamplat, locuitorii din Râşnov spun ca se tem pentru viata lor. Ei cred ca astfel de oameni nu ar trebui sa umble liberi pe străzi.

Cel mai probabil agresorul va fi dat în judecata ca sa poată sa fie recuperate pagubele. La o prima estimare, acestea sunt de câteva mii de euro.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt