Atac în faţa copiilor! După 16 ore de negocieri, bărbatul a fost reţinut

Atac în faţa copiilor! După 16 ore de negocieri, bărbatul a fost reţinut

Alertă în Bucureşti! Timp de aproape 16 ore un bărbat a ameninţat că se va arunca de la etajul 8 al unui bloc din Sectorul 1. Asta după ce şi-a înjunghiat iubita şi a rănit-o pe prietena ei în faţa a doi copii. Femeia a fost dusă de urgenţă la spitalul Floreasca. Mai mulţi negociatori alături de echipe ISU si ale Ambulanţei Bucureşti au încercat să-l convingă pe bărbat să renunţe la gestul extrem. În cele din urmă, acesta a fost imobilizat şi reţinut. 

Scandalul din apartamentul din sectorul 1 a început în jurul orei 11 noaptea. Bărbatul a început să se certe cu concubina lui, o femeie de 30 de ani. În scurt timp, conflictul a degenerat. Speriată că ar putea face ceva, femeia şi-a sunat o prietenă care a venit într-un suflet la ea acasă îmrpeună cu băiatul ei. 

După ce a înjunghiat-o, bărbatul s-a repezit către prietena ei pe care a atacat-o. cele două femei au reuşit să fugă copiii în stradă unde au început să ţipe după ajutor. 
Iubita bărbatului a fost dusă de urgenţă la spitalul Floreasca. A fost operată şi este internată în secţia de Terapie Intensivă. Prietena ei şi cei doi copii nu au avut nevoie de transport la spital. Imediat după ce le-a atacat, bărbatul a vrut să regurgă la un gest extrem. 
După aproape 16 ore de negocieri, mai mulţi luptători din serviciile speciale au reuşit să intre peste bărbat şi să-l imobilizeze. Acesta a fost dus la secţia de poliţie şi reţinut.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt