Argăseală, poetul. Conducătorul celor de la FCSB şi-a lansat volumul “Suflete reci”

Argăseală, poetul. Conducătorul celor de la FCSB şi-a lansat volumul “Suflete reci”

Valeriu Argăseală, preşedintele FCSB, şi-a lansat sâmbătă volumul de poezie "Suflete reci", evenimentul având loc la sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român din Bucureşti. El a declarat, la lansare, că scrie poezie pentru că în acest fel iese din lumea în care lucrează şi în care este “foarte mult stres”.

“Nu este un titlu care se potriveşte multor oameni, însă aş vrea ca acest titlu să arate că sunt şi oameni care, probabil, au nevoie să îşi încălzească sufletul. Scriu poezie pentru că mă face să mă simt bine, să mă destresez, să ies din lumea în care lucrez şi în care mă încarc cu foarte mult stres. Într-un cuvânt, mă simt bine când scriu poezie”, a spus Argăseală, potrivit as.ro.

El a menţionat şi că a compus şase strofe pentru FCSB, “şi sunt imnul”. “O să citesc doar o strofă: ‘Astăzi visul ni se împlineşte / Suntem campionii României / Nimeni şi nimic nu ne opreşte / Să-ncingem hora bucuriei’”.

La evenimentul de lansare a cărţii apărute la editura Tracus Arte au fost prezenţi Ion Cristoiu, George Mihăiţă şi Ovidiu Ioaniţoaia, dar şi Mihai Stoica, acesta din urmă fiindu-i coleg lui Argăseală la FCSB.

Afla mai multe desprefcsbimnfani
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt