Aproape 1000 de permise de conducere, ridicate de poliţişti

Aproape 1000 de permise de conducere, ridicate de poliţişti

Aproape 1000 de permise de conducere reţinute, în jur de 200 de infracţiuni surprinse în flagrant şi 25 de urmăriţi naţional sau internaţional reţinuţi de poliţişti! Acest bilanţ- record al MAI este numai pentru o singură zi, cea de sâmbătă! În acelaşi timp şi festivalurile au rămas în atenţia autorităţilor. Aproape de Summer Well, trei şoferi au rămas fără permis de conducere. Unul dintre ei s-a urcat la volan băut. 

Nu toţi şoferii din Ilfov au avut norocul acestui domn. Poliţiştii au ieşit pe teren la câţiva kilometri distanţă de festivalul Summer Well pentru a vedea dacă şoferii respectă regulile de circulaţie şi nu se urcă la volan băuţi sau drogaţi. 

Alături de poliţiştii din Ilfov au fost şi reprezentanţii Agenţiei Naţionale Antidrog care le-au explicat tinerilor riscurile la care se expun dacă consumă droguri. Pentru a le arată exact ce înseamnă asta, poliţiştii le-au oferit şoferilor ochelari speciali care simulează consumul de băuturi alcoolice şi de droguri. 

Zeci de şoferi au fost verificaţi. Trei au rămas fără permis. Unul dintre ei  a fost prins băut. Alţi şoferii au rămas fără certificatele de înmatriculare pentru că nu au făcut Inspecţia Tehnică Periodică. Amenzile din urma verificărilor au fost de peste 5.000 de lei. 

Sâmbătă, MAI a înregistrat un bilanţ record: au fost prinse 25 de persoane urmărite naţional sau internaţional, au fost ridicate aproape 1000 de permise de conducere, au fost peste 100 de intervenţi pentru stingerea incendiilor şi aproape 200 de infracţiuni surprinse în flagrant. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt