Anchetă la Ministerul Apărării. Familia nu crede varianta sinuciderii

Anchetă la Ministerul Apărării. Familia nu crede varianta sinuciderii
foto: arhivă

Ipoteză şocantă în cazul militarului găsit împuşcat la o bază militară în Bucureşti. Tatăl tânărului exclude varianta suicidului şi o crimă ar fi cea mai probabilă. Îndurerat, bărbatul a vorbit despre fiul său în exclusivitate pentru Focus şi spune că Robert, avea un caracter puternic şi îşi făcea cu prisosinţă treaba în unitate. Şi criminaliştii sunt rezervaţi în acest caz  şi spun că sunt puţine semne care să indice un suicid.
Robert avea 23 de ani şi era maistru militar la Baza 89 Strategică de Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din Bucureşti. Vestea morţii i-a doborât pe toţi membrii familiei. Cu inima sfâşiată de durere, tatăl spune că era un om prea puternic pentru a recurge vreodată la un asemenea gest.
Criminaliştii cred că detaliile morţii, cel puţin cele care se cunosc până acum, nu sunt specifice unui suicid. Ancheta este cu siguranţă una complicată. 
 
Cazul este acum în mâinile Parchetului Militar. Biroul de presa al Ministerului Apărării Naţionale a refuzat să ne ofere un punct de vedere.
 
 

Afla mai multe desprecrimasinucideremilitar
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt