Amendat în misiune

Amendat în misiune

Un ambulanţier care se afla în misiune a fost amendat şi a rămas fără permis, pentru că…avea viteză. Poliţiştii l-au oprit în timpul unei razii şi deşi a dovedit că era în misiune, oamenii legii nu au ţinut cont. În timp ce ei scriau
amenda, un copil se simţea rău, iar părinţii lui aşteptau disperaţi să vină cineva să îl ducă urgent la spital. Însă,
poliţiştii nu au fost impresionaţi de caz.

-Deci mie mi s-a părut că nu mergeţi spre caz.
-Eu v-am arătat că merg spre caz.
-Eu v-am spus dumneavostră că nu aşa se merge spre
caz.

Aceasta a fost dialogul şocant între şoferul de pe ambulanţă şi poliţist. Conform legii, ambulanţierul depăşise viteza legală. Acest lucru s-a întâmplat, pentru că un copil avea nevoie urgentă de ajutor. Părinţii lui au sunat la 112, dar salvatorii celui mic nu puteau să ajungă pentru că un poliţist rutier scria amenda.

Disperat, şoferul de pe ambulanţă a încercat să îi arate poliţistului cât mai multe dovezi .Însă, totul a fost în zadar.

Reprezentaţii Europol spun însă că şoferul de pe ambulanţă a încălcat legea, în ciuda faptului că a dovedit că era vorba despre un cod galben de urgenţă.

Şoferul a fost amendat cu suma de 650 de lei şi a rămas fără permis de conducere. În următoarele 30 de zile, bărbatul are dreptul să facă contestaţie. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Iflov fac acum verificări cu privire la modul în care poliţiştii rutieri au sancţionat conducătorul auto.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt