Alina Gorghiu: Pentru mine, ca argeşeancă, cel mai mare duşman la nivelul judeţului este PSD-ul. Vreau ca PNL să aibă candidat propriu la prezidenţiale

Alina Gorghiu: Pentru mine, ca argeşeancă, cel mai mare duşman la nivelul judeţului este PSD-ul. Vreau ca PNL să aibă candidat propriu la prezidenţiale

Ministra Justitiei, Alina Gorghiu, si preşedintele PNL Argeş, a declarat la Prima TV ca „cel mai mare duşman al Argeşului în momentul ăsta e PSD”, chiar dacă cele două partide sunt aliate la nivel guvernamental. Ea a adăugat şi că ar vrea ca PNL să aibă candidat propriu la prezidenţiale.

„Ne-am anunţat candidaţii la nivelul judeţului Argeş şi acolo mă bat cu PSD. Şi acolo e o conducere foarte ostenită a Partidului Social Democrat. 65% din drumurile din judeţul Argeş sunt neasfaltate, a reuşit domnul Mînzînă să asfalteze vreo 65 de kilometri sau până în 100, în patru ani de zile. Nu avem un parc industrial în Piteşti, ditamai oraşul. N-a reuşit domnul Mînzînă să scrie un proiect pe fonduri europene sau pe PNRR pentru un spital nou.

Sigur că, pe baza unor analize, s-a gândit la nivelul coaliţiei să avem anumite candidaturi comune în anumite zone din ţară, însă pentru mine, ca argeşeancă, cel mai mare duşman al Argeşului la momentul ăsta e PSD. Sunt lucruri pe care eu le fac la 180 de grade de PSD la nivelul judeţului Argeş”, a spus Gorghiu.

Primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi (USR) a lansat acuzaţii grave la adresa ministrului justiţiei, Alina Gorghiu şi a PNL, despre care a spus că este ”un grup infracţional organizat, coordonat de însăşi ministrul Justiţiei”.

Întrebată dacă şi-ar dori ca PNL să aibă candidat propriu la prezidenţiale, Alina Gorghiu a susţinut că da.

“Mi-aş dori să văd un Partid Naţional Liberal care merge cu o candidatură în aceste alegeri prezidenţiale, pentru că nu văd cum am putea să nu avem oferta proprie pentru electoratul de dreapta din România. Sunt convinsă că avem resurse, am văzut şi declaraţia preşedintelui Ciucă, care a spus foarte clar că nu ezită să îşi asume această candidatură dacă Partidul Naţional Liberal îi va cere acest lucru. E candidatura firească, fiind preşedintele partidului. Dar, vorbind la nivel de principiu, acest partid nu are cum să nu aibă un candidat în alegerile prezidenţiale”.

 

Afla mai multe despregorghiupsdpnlusr
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt