Alina Gorghiu: „Dacă vine vorba de USR, noi suntem Albă ca Zăpada cu cei şapte pitici, că atâţia au mai rămas, oricum, la USR, şi nu se mai întâmplă nimic”

Alina Gorghiu: „Dacă vine vorba de USR, noi suntem Albă ca Zăpada cu cei şapte pitici, că atâţia au mai rămas, oricum, la USR, şi nu se mai întâmplă nimic”

Alina Gorghiu, Ministra Justiţiei, a fost întrebată la Insider Politic, emisiune difuzată sâmbătă de Prima TV, daca este mulţumită de activitatea şefului DNA, în contextul în care este contestat de o parte a clasei politice, în special de USR.

Am avut în aceste săptămâni bilanţul, şi la Parchetul General, şi la DNA şi la DIICOT. Şi o să vă spun că sunt mulţumită de aceste instituţii şi de conducerea lor, pe baza evaluării unor criterii obiective pe care le-au prezentat în acest bilanţ. Da, sunt mulţumită şi de relaţia instituţională cu Parchetul General, cu procurorul general, cu şeful DNA, şefa DIICOT, secţii militare şi aşa mai departe. Oamenii ăştia s-au ţinut departe de jocul politic”, a răspuns ea.

E greu să înţelegi tu, ca cetăţean care nu are acces la justiţie şi nu îl interesează foarte mult ce se întâmplă în justiţie, tu îţi vezi de treaba ta, dar îl vezi pe Drulă la televizor de dimineaţă, la prânz şi seara, şi pe ceilalţi lideri, care spun aşa: trebuie anchetaţi toţi! Dumneavoastră de pe stradă, dacă aţi trecut pe roşu, trebuie să faceţi puşcărie. Dumneavoastră, de la PNL, trebuie să faceţi puşcărie dacă aţi făcut fapte de corupţie. Dumneavoastră, din presă, dacă aţi calomniat, trebuie să plătiţi. Când vine vorba de justiţie la poarta USR, păi până aici! Fraţilor, e balaurul cu şapte capete, dacă vine vorba de USR, noi suntem Albă ca Zăpada cu cei şapte pitici, că atâţia au mai rămas, oricum, la USR, şi nu se mai întâmplă nimic.

E absolut nefiresc să ai discursul acesta schizoid. Justiţia funcţionează pentru toţi.

E o preluare nefericită a narativului lui Dragnea şi n-am să încetez să fac referire la el, pentru că dacă veţi lua replicile lui, domnule, parcă sunt spuse cu ghilimele de USR astăzi”, a conchis Alina Gorghiu.

 

Afla mai multe despregorghiudragneausr
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt