Al Di Meola, infarct pe scena din Bucureşti

Al Di Meola, infarct pe scena din Bucureşti
foto: facebook.com/AlDiMeolaMusic

Unul dintre cei mai apreciaţi chitarişti ai lumii, Al di Meola, a făcut infarct pe scena din Bucureşti, chiar în timpul concertului. Artistul american, în vârstă de 69 de ani, a ajuns la spitalul Bagdasar Arseni unde i-au fost montate patru stenturi. Acum starea lui este stabilă, spun medicii. 

Chitaristului de jazz Al di Meola i s-a făcut rău chiar în timp ce cânta în faţa publicului român, pe scena de la Arenele Romane. Spectacolul a fost oprit. Pe scenă a apărut un membru al staff ului, care a mulţumit oamenilor.

În acel moment, probabil nu ştiau de gravitatea problemei. Al di Meola suferise un infarct. În jurul orei 12 noaptea, chitaristul a fost dus de urgenţă la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, unde medicii i-au montat patru stenturi.Artistul a rămas internat în spital.

Superbul trio acustic al lui Al di Meola ne-a oferit un spectacol minunat. Din păcate, în locul unui final triumfal am avut parte de un final îngrijorător. Să ne gândim cu recunoştinţă la muzica lui şi să-i urăm însănătoşire grabnică!” „Al Di Meola a dat tot pe scenă până în acel moment. Asta face un artist desăvârşit”, au scris doi dintre oamenii care au participat la concert. 
Al Di Meola  s-a născut în Statele Unite, în 1954, din părinţi italieni. Pasiunea pentru muzică l-a dus pe cele mai mari scene. Cu patru decenii de carieră, este recunoscut drept unul dintre cei mai talentaţi chitarişti jazz ai lumii. A colaborat, printre alţii, cu Luciano Pavarotti, Phil Collins, Carlos Santana şi Stevie Wonder.   Cu peste 20 de albume la activ, Di Meola este şi compozitor. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt