Agresorul din Călăraşi s-a predat după patru zile

Agresorul din Călăraşi s-a predat după patru zile

Bărbatul din Călăraşi, care a încercat să ucidă patru persoane şi a fost căutat cu forţe impresionante, a ajuns pe mâna poliţiei. Patru zile şi patru nopţi, poliţiştii, jandarmii şi mascaţii au fost pe urmele lui, inclusiv cu elicoptere şi cu câini, însă fără rezultat.S-a predat, însoţit de un avocat, şi a fost reţinut pentru 24 de ore. 

După patru zile de căutări, Radu Costel Dumitru, în vârstă de 35 de ani, s-a prezentat de dimineaţă la sediul Poliţiei din Călăraşi. Joia trecută, în comuna Roseti, el şi-a atacat fosta iubită, cu care are trei copii. În miez de noapte a intrat peste ei în casă, a înjunghiat-o pe femeie, dar şi pe actualul partener al acesteia, şi a încercat să le dea foc celor doi părinţi. 

Mama agresorului spune că acesta şi-a ieşit din minţi deoarece iubita sa plecase de acasă. Nu ar fi fost pentru prima dată când femeia îl părăsea. Cât timp a fost căutat de poliţie, individul nu a trecut pe acasă, spune mama sa, şi nici nu a anunţat-o ce are de gând să facă. 

Mama agresorului încearcă să-l apere şi spune că între bărbat şi familia fostei iubite ar fi avut loc mai multe incidente violente. Inclusiv în noaptea în care acesta i-a atacat, familia ar fi ripostat cu mai multe unelte din gospodărie. 
În urma agresiunii, iubita agresorului a ajuns în stare gravă la spital, în timp ce tatăl ei a suferit mai multe răni la mâini.
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt