Agresată sexual în faţa casei

Agresată sexual în faţa casei

Tot mai multe românce cad pradă violurilor şi agresiunilor sexuale, fie că sunt acasă sau pe stradă. Iar agresorii devin din ce în ce mai violenţi şi fără scrupule. I s-a întâmplat unei tinere de 21 de ani din Capitală, care a fost urmărită de un individ până în faţa casei, unde a atacat-o.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a reuşit să se strecoare în spatele ei preţ de 10 minute, fără ca fata să îşi dea seama. Noroc că rudele i-au auzit strigătele şi i-au sărit în ajutor. Agresorul a fost găsit de poliţiştii şi arestat pentru 30 de zile. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Era ora 9, acum câteva seri, când tânăra de 21 de ani se întorcea de la muncă, pe acelaşi drum pe care îl face zilnic. De la metrou şi pâna la locuinţa ei merge prin spatele blocurilor, pe mai multe străduţe. Nu şi-a dat seama nicio secundă că, de când a ieşit de la metrou, a fost urmărită.

Pe imagini se observă cum individul se uită insistent la ea şi îi urmăreşte fiecare mişcare. Ca să nu dea de bănuit, încearcă să se comporte normal şi îşi scoate o ţigară din pachet. Deşi avea o glugă pe cap, camerele de supraveghere i-au dezvăluit identitatea. 
Tânăra a scăpat doar pentru că bărbatul a atacat-o atunci când a ajuns în faţa casei. Aşa a putut să ceară ajutor. 
O altă camera de supraveghere a surprins momentul în care agresorul fuge. Imediat apare în mijlocul drumului şi fratele victimei, care încearcă să îl găsească, fără succes însă. Individul s-a făcut nevăzut. Rudele tinerei au sunat la 112, dar până să vină poliţia, au decis să plece cu maşinile, să-l caute. Nu au reuşit nici aşa. L-au prins însă oamenii legii, la câteva ore, după ce au analizat imaginile filmate de camerele de supraveghere.
 
Deşi bărbatul a fost arestat, tânăra a suferit un şoc şi este şi acum foarte speriată. Refuză să mai meargă singură acasă, iar fratele ei o ia zi de zi de la metrou. Victimele agresiunilor sexuale pot rămâne cu traume mari, spun psihologii. Iar agresorii au grave tulburări de comportament.
 
Şi nu este singurul caz recent. Tot în Capitală, o femeie de 37 de ani a fost agresată într-un autobuz. Ceilalţi pasageri au sunat la 112, iar poliţiştii au oprit maşina şi l-au prins pe individ. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt