Afacerist mort după ce limuzina sa a explodat

Afacerist mort după ce limuzina sa a explodat

Atentat mafiot a avut loc în această dimineaţă la Arad! Un cunoscut om de afaceri a murit după ce maşina sa a fost aruncată în aer, iar echipaje de criminalişti din Capitală au fost trimise la locul tragediei. Deflagraţia a fost surprinsă pe carmerele de supraveghere amplasate în zonă.

Acesta a fost momentul când maşina a sărit în aer. Explozia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere amplasată la un supermarket. Bărbatul a vrut să plece cu maşina dintr-o parcare. A mers cu spatele aproape 20 demetri după care s-a produs deflagraţia.

Explozia a fost atât de puternică, încât, s-a auzit de la câteva străzi distanţă, a avariat alte 3 maşini şi a spart geamurile unui apartament din apropiere.

Maşina omului de afaceri a fost cuprinsă de flăcări iar bărbatul a fost pur şi simplu carbonizat.

Imediat, Conducerea Poliţiei Române a trimis la Arad mai multe echipaje de Criminalişti din Capitală pentru a efectua cercetări.

La anchetă participă inclusiv SRI-ul. O expertiză pirotehnică urmează să arate ce a provocat explozia. Anchetatorii iau în calcul ipoteza unui atac mafiot.

Se poate spune cu certitudine în momentul acesta că pe bancheta din spate a maşinii au fost găsite urme de
explozibil. Ioan Crişan, cunoscutul om de afaceri din Arad este şi fostul socru al deputatului PNL, Sergiu Bîlcea. El a murit la vârsta de 66 de ani.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt