Adrian Anghelescu, primarul din Giurgiu: "Alianţa PSD-AUR este mai clară ca niciodată – nu se atacă între ei, se susţin cu laşitate şi interese comune"

Adrian Anghelescu, primarul din Giurgiu: "Alianţa PSD-AUR este mai clară ca niciodată – nu se atacă între ei, se susţin cu laşitate şi interese comune"

Primarul din Giurgiu, Adrian Anghelescu, a făcut o postare prin care susţine că alianţa PSD-PNL "este mai clară ca niciodată" şi că "nu se atacă între ei, ba chiar se susţin cu laşitate şi interese commune". Acesta mai spune că "la Giurgiu, PSD joacă ultima carte a disperării într-un judeţ pe care l-au sărăcit şi exploatat fără milă".

"Aveţi adevărata faţă a complicităţii PSD-AUR, alianţa lor toxică îşi arată aroganţa la fiecare pas!

La Clejani, o comună cu mari nevoi, cu un primar care luptă cu disperare pentru a îmbunătăţi vieţile locuitorilor, am văzut spectacolul grotesc al PSD-ului şi AUR-ului. Cu un tupeu agresiv au aterizat cu elicoptere şi s-au plimbat înconjuraţi de dube roşii ca nişte versiuni sinistre ale reclamelor cu Moş Crăciun, dar fără daruri – doar cu rânjetele lui Ciolacu şi Piedone, luminate de leduri. Nimic pentru binele copiilor sau nevoile comunităţii, ci doar pentru a-şi etala puterea şi aroganţa. Piedone, arogant şi dispreţuitor, i-a jignit pe giurgiuveni, spunând: „A venit băiatu’. Vă perpelesc ca micu’ pe grătar!”. Aceasta este atitudinea lor faţă de oamenii pe care pretind că îi reprezintă.

Alianţa PSD-AUR este mai clară ca niciodată – nu se atacă între ei, se susţin cu laşitate şi interese comune. În timp ce copiii privesc confuzi şi speriaţi, sute de mii de euro sunt risipite într-o demonstraţie fără sens, bani care ar fi trebuit să ajungă la aceşti oameni neglijaţi. George Simion, ipocritul suprem, şi-a dat şi jos ultima mască, îndemnându-i pe faţă pe oameni să voteze PSD, conştient că nu va mai călca vreodată la Clejani.

Oameni buni, la Giurgiu, PSD joacă ultima carte a disperării într-un judeţ pe care l-au sărăcit şi exploatat fără milă. Îl trimite pe Piedone, bronzat, vulgar şi arogant, să confişte un teritoriu care deja s-a lepădat de PSD! Acest spectacol grotesc nu este altceva decât o încercare disperată de a-şi menţine controlul asupra unui judeţ care s-a eliberat!", este mesajul primarului, postat pe Facebok.

Afla mai multe desprepsd-pnlsimion
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt