Adolescentă dispărută, Poliţia în alertă

Adolescentă dispărută, Poliţia în alertă

Poliţia din Tulcea caută, de mai bine de trei zile, o adolescentă de 14 ani, dispărută. Fata a plecat de acasă pe 1 martie şi nu s-a mai întors. Se pare că, înainte de a părăsi locuinţa, adolescenta a lăsat indicii că ar urma o poveste dintr-o carte. Autorităţile continuă căutările, însă, deocamdată fără succes. Vă avertizez că urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

Denisa Gabriela Coadă are 14 ani şi este din comuna tulceană Mahmudia. Autorităţile o caută continuu, de trei zile, după ce miercuri dimineaţa a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Zeci de echipaje de pompieri, împreună cu mai mulţi voluntari, au periat întreaga zonă care înconjoară comuna. S-au folosit atât câinii de urmă cât şi o dronă. Fata este însă de negăsit.

Mama fetei povesteşte că, în ultima vreme, copila era extrem de atrasă de cărţile de ficţiune. Înainte de a pleca, adolescenta ar fi lăsat unele indicii că ar urma o poveste dintr-o carte.

De negăsit este şi tânăra de 25 de ani din Sibiu, dispărută încă încă de pe 15 februarie. În cazul ei…autorităţile au decis să oprească căutările.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt