A treia noapte de distracţie de la NEVERSEA

A treia noapte de distracţie de la NEVERSEA
foto: facebook.com/NeverseaFestival

S-a încins din nou atmosfera la malul mării.  A fost a treia noapte de Neversea! S–a mixat până dimineaţa, iar petrecăreţii  nu s-au dat duşi nici la răsărit. A fost o seara electrizantă, iar cei mai aşteptaţi artişti au fost Alexandra Stan şi nigerianul C-Kay. A fost de departe cea mai aşteptată noapte însă nu şi ultima.

Asa a început a treia seară de distracţie la NEVERSEA. A fost seara românilor care au facut spectacol la toate scenele festivalului. Alexandra Stan a strâns în faţa celei principale câteva mii de oameni!  Câteva sesiuni de ploaie torenţială nu au speriat pe nimeni mai ales pe tinerii care au venit hotărâţi să se distreze. Sunt şase scene amenajate la NEVERSEA, iar turiştii au avut de unde să aleagă.  

Povestea celei de-a cincea ediţii a celui mai mare festival de muzică pe plajă, din Euroapa, se încheie în seara aceasta. Se anunţă o noapte de neuitat cu artisti unul şi unul: Mario Fresh, Nicole Cherry, Smiley şi J Balvin. Potrivit meterologilor, în zilele următoare, la Constanţa vremea va fi caldă iar ploile ploile se vor opri. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt