A lovit-o un noroc de 10 milioane de euro

A lovit-o un noroc de 10 milioane de euro

Ziua de duminică a fost foarte norocoasă pentru o bucureşteancă. După extragerea loto 6 din 49, doamna  este mai bogată cu peste 50 de milioane de lei, adică 10 milioane de euro! Este cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române. O echipă FOCUS a fost la agenţia unde s-a înregistrat biletul câştigător. Mulţi dintre oamenii din cartier, şi ei jucători împătimiţi, au fost uimiţi să audă că în locul unde joacă de ani de zile au fost ghicite cele şase norocoase.

Cel mai mare premiu din istoria loteriei s-a adjudecat la o agenţie din Capitală, mai precis în Sectorul 6, în cartierul Militari. Femeia care a câştigat obişnuia să joace la loto şi - spun alţi jucători -  cheltuia pe bilete sume mari de bani. De data aceasta, norocul a fost de partea ei: a plasat cel mai valoros bilet din istoria Loteriei Române şi a câştigat un premiu la care visează zeci de mii de români. Angajaţii agenţiei spun că la început, nu ştia să joace cu variante combinate, însă au învăţat-o ei. Acum, biletul norocos a avut 10 numere. Şi i-a adus premii şi la alte categorii.

Agenţia unde o româncă s-a îmbogăţit cu 10 milioane de euro este o afacere de familie înfiinţată în 1996 şi le-a purtat noroc şi altora. Oamenilor din cartier nu le vine să creadă, mai ales că şi numerele au fost greu de ghicit: 17, 25, 44 şi alte trei consecutive: 36, 37 şi 38. 

În 2013, un gălăţean în vârstă de 50 de ani a cîştigat, cu un bilet simplu, de 17 lei, un alt premiu uriaş: 49 de milioane de lei, adică peste 11 milioane de euro la vremea respectivă. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt