A fost inaugurat primul zbor din ultimii 20 de ani pe ruta Bucureşti-New York

A fost inaugurat primul zbor din ultimii 20 de ani pe ruta Bucureşti-New York

Primul zbor direct România - SUA, după aproape 21 de ani, a decolat vineri, la ora 9:00, de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", aeronava Airbus A330 aparţinând HiSky avându-l la manşă chiar pe directorul general al companiei, Iulian Scorpan, pilot comandant, cu o experienţă de peste 20 de ani.

Odată cu lansarea rutei între Bucureşti şi New York, HiSky devine singura companie privată, din istoria aviaţiei româneşti, care operează zboruri programate către Statele Unite ale Americii şi primul operator aerian care introduce în programul regulat această destinaţie, după sistarea zborurilor companiei naţionale, în anul 2003.

Zborurile regulate care conectează aeroportul Henri Coandă cu principalul aeroport din New York, John F. Kennedy, vor fi efectuate cu patru frecvenţe pe săptămână, cu plecare din România în fiecare zi de luni, miercuri, vineri şi sâmbătă, şi retur. Aeronava HiSky va decola de la Bucureşti la ora locală 8:30 şi va ateriza la New York la ora locală 11:35. Pentru zborurile retur, aeronava este programată să decoleze de pe aeroportul JFK la ora locală 13:25 pentru a ajunge la Otopeni la ora locală 6:15.

Ruta directă Bucureşti-New York poate fi accesată şi de pasagerii din Cluj Napoca şi Chişinău. În sistemul de rezervări al companiei este disponibilă opţiunea de achiziţie directă a zborurilor, cu o conexiune de numai o oră şi 10 minute, pe aeroportul din Bucureşti. 

Afla mai multe desprezborhy sky
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt