A apărut şi Uber pe bărci. Cât costă şi în ce oraşe e disponibil serviciul

A apărut şi Uber pe bărci. Cât costă şi în ce oraşe e disponibil serviciul

Uber dezvăluie noi produse, concepute pentru a ajuta turiştii să călătorească cu barca în unele dintre cele mai populare destinaţii de vară de pe continent, scrie Profit.ro.

Seria de experienţe pe apă oferite vara aceasta va include şi cel mai luxos mod de transport lansat vreodată pe aplicaţia Uber. După lansarea Uber în capitala europeană a petrecerilor anul trecut, Uber Yacht va ajunge pe ţărmurile din Ibiza în august, oferind clienţilor un mod accesibil de a călători într-un mod inedit.

Într-o premieră mondială, acest produs le va permite turiştilor să rezerve în avans un iaht privat pentru o zi direct prin aplicaţia Uber. Plecând zilnic din Marina Ibiza Town la ora 12:00, Uber Yacht va oferi grupurilor de până la 8 persoane oportunitatea de a naviga în jurul insulei într-un iaht luxos Sunseeker pentru doar 200 euro de persoană.

Fiecare călătorie de 8 ore include un skipper personal, o sticlă de şampanie gratuită şi gustări artizanale locale. Transferurile către şi de la iaht sunt incluse - de oriunde de pe insulă.

Uber Yacht va fi disponibil pentru rezervare în avans prin Uber Reserve în Ibiza începând cu 26 iulie şi cu minimum 24 de ore în avans, fiind disponibil pe parcursul lunii august.

Începând din iulie, Uber va lansa şi un serviciu de transport pe apă în Veneţia. Clienţii pot folosi aplicaţia Uber pentru a comanda un „Limo Boat” la cerere pentru a se deplasa prin Laguna Veneţiană la o simplă apăsare de buton.

Preţul începe de la 120 euro per călătorie, iar serviciul poate găzdui până la 6 persoane per călătorie şi va fi disponibil pentru rezervare la cerere între orele 8:00 şi 20:00 în fiecare zi.

Mai târziu în luna iulie, Uber Boat din Grecia se va extinde de la Mykonos la Atena, Corfu şi Santorini. Disponibil pentru rezervare în aplicaţia Uber, produsul le va permite vizitatorilor să călătorească cu stil către cluburi de plajă, să viziteze golfuri pitoreşti şi să ajungă în locaţii izolate.

Cei care vizitează Parisul în această vară pot să urce la bordul unei bărci electrice pentru a se bucura de Uber Cruise, un tur privat de o oră, gratuit, pe râul Sena. În timpul croazierei, aceştia vor admira privelişti impresionante ale Notre Dame, Le Louvre şi Turnul Eiffel, în timp ce savurează şampanie.


 

Afla mai multe despreuberapaserviciu
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt