18.000 de oameni, la Jazz in the Park

18.000 de oameni, la Jazz in the Park
foto: facebook.com/jazzintheparkromania

S-a încheiat o nouă ediţie a festivalului Jazz in The Park. Zeci de mii de oameni s-au bucurat de muzica jazz, timp de trei zile, în parcul etnografic din Cluj Napoca. A fost o ediţie cu foarte multe surprize. Zeci de artişti internaţionali au urcat pe scenă în aplauzele publicului. A fost prilej de relaxare şi pentru cei care au ales să vină cu copiii, la festival. Parcul Etnografic a fost special amenajat pentru activităţi în aer liber. 

Peste 18.000 de omeni au luat parte la ediţia din acest an a festivalului Jazz in the Park. Timp de trei zile, parcul etnografic din Cluj Napoca, s-a transformat în kilometrul 0 al muzicii jazz, iar peste 35 de trupe din 15 ţări au lucrat pe scenă şi au făcut spectacol pentru public. 

Organizatorii au pregătit multe surprize pentru iubitorii muzicii jazz. Pentru prima dată la Cluj Napoca, artista Nani Vazana, a uimit publicul cu muzica sa. 
Sabin Gherman, realizatorul emisunii "România de la A la Z" de la Prima News  s-a numărat printre cei care au venit în Parcul Etnografic ca să asculte muzica bună.  Sabin a trecut şi pe la standurile cu brânzeturi, dulceţuri sau produse tradiţionale româneşti. 
 
Parcul etnografic din Cluj Napoca a fost amenajat cu foarte multe zone de relaxare, iar muzica jazz a conturat perfect atmosfera. Pe scenele Jazz in the Park au urcat, printre alţii,  şi Astatke, Billy Cobham Band, Nightmares on Wax,  Ada Milea şi mulţi alţi artişti. 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt