Mire arestat de DIICOT chiar înainte de nuntă, pentru traficarea unor tinere în Marea Britanie

Mire arestat de DIICOT chiar înainte de nuntă, pentru traficarea unor tinere în Marea Britanie
foto: Pixabay

Voiau să se căsătorească, dar mascaţii şi procurorii DIICOT le-au stricat planurile de nuntă. Vorbim de un cuplu din judeţul Iaşi care, împreună cu alte 13 persoane, ar face parte dintr-o reţea de proxeneţi. Racolau fete de la noi şi le duceau în Marea Britanie, să se prostitueze. Metoda folosită este cea clasică deja, loverboy.

A fost agitaţie mare la Iaşi, de dimineaţă, la ora şase, când procurorii DIICOT au bătut la uşile suspecţilor, 14 în total.

Unul dintre ei, din comuna Miroslava, a fost ridicat chiar înainte de nuntă, care urma să aibă loc mâine seară. O localitate destul de săracă, dar asta nu-l împiedica, spun oamenii, să poarte haine de mii de euro şi să conducă un bolid de lux. Nunta, care urma să aibă loc într-un local de fiţe, cu manelişti celebri, a rămas în aer, având în vedere că mirele a ajuns la sediul DIICOT.

În altă comună, Corneşti, doi fraţi au fost la rândul lor ridicaţi de jandarmi şi duşi la audieri.

Procurorii spun că indivizii îşi racolau victimele prin metoda loverboy. Le promiteau că le duc în străinătate, la o viaţă mai bună, iar unii chiar s-au căsătorit cu tinerele. Odată ajunse la Londra, fetele erau însă obligate să se prostitueze.

Localnicii nu se aşteptau ca vecinii lor să fie implicaţi în treburi ilegale. Spun însă că vedeau tot timpul persoane necunoscute la ei acasă

În urma percheziţiilor, procurorii au ridicat două autoturisme de lux, în valoare de 70.000 de euro fiecare, 40.000 de lire sterline, dar şi o puşcă de vânătoare.

 

Afla mai multe despretrafictinerereteaproxenetism
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt