Minoră de 14 ani, abuzată de bărbatul care ajuta familia în gospodărie

Minoră de 14 ani, abuzată de bărbatul care ajuta familia în gospodărie
foto: Pixabay

Caz şocant descoperit într-o comună gălăţeană. O fată de 14 ani a fost abuzată sexual în ultimii doi ani, de un bărbat pe care-l mai ajuta în gospodărie. Totul s-a aflat acum două zile, când fata, a ajuns la medic. Mama a dus-o la un control, iar acolo a aflat că este însărcinată. Speriată, copila a mărturisit tot calvarul prin care a trecut şi a fost chemată poliţia. Agresorul ei a fost reţinut. Imaginile pot avea impact emoţional.

El este bărbatul care timp de doi an ar fi abuzat-o sexual pe copila care acum are 14 ani. Totul s-a întâmplat în comuna gălăţeană Rădeşti, unde copila locuieşte alături de mamă şi alţi 5 fraţi şi surori. Pana sa rămână însărcinată cu ultimul copil, în toamna lui 2021, femeia de 38 de ani îl ajuta pe agresor, un bărbat de 53 de ani, prin gospodărie. Când nu a mai putut, şi-a trimis fata. Bărbatul a corupt-o, însă, pe copilă, mai întâi cu promisiuni şi bani, apoi cu ameninţări. Abia acum s-a aflat despre tot coşmarul. Medicii au convins-o să spună adevărul după ce au anunţat-o că e însărcinată deja în 8 luni.

Se pare că bărbatul a încercat să scape şi să îi dea mamei bani în schimbul tăcerii.

Imediat cum s-a aflat despre acest caz şocant, poliţia a deschis un dosar penal pe numele bărbatului, care a si fost retinut pentru 24 de ore.

Şi asistenţii sociali de la primărie au început o ancheta.

În urma abuzurilor la care a fost supusă timp de 2 ani, fata va primi şi consiliere psihologica şi va fi ajutata sa îşi termine scoala.

Afla mai multe despreabuzmminoragalati
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt