Jaf în trafic, plănuit de amant

Jaf în trafic, plănuit de amant

O tânără din Bucureşti a rămas fără aproape 50 de mii de euro, în urma unei tamponări în trafic. Nu a fost însă orice fel de accident. Totul a făcut parte dintr-un plan foarte bine pus la punct chiar de amantul femeii. El ar fi trimis doi complici, pe scuter, să o urmărească şi să îi lovească maşina. A durat mai puţin de două minute ca indivizii să fure banii şi să se facă nevăzuţi. Amantul femeii este acum arestat.

Ziua, în amiaza mare: un accident aparent banal între un scuter şi o maşină în Bucureşti. Nu a fost nimic întâmplător, însă. Femeia de la volan avea la ea 48 de mii de euro.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Pe imagini se vede exact cum au acţionat făptaşii. Cu căşti de motociclete pe cap, pentru a nu fi recunoscuţi, a durat doar un minut şi jumătate să ia banii şi să plece.

Femeia mergea să îşi cumpere o locuinţă, iar cel care avea informaţia era chiar amantul ei. Culmea, pentru a nu ridica suspiciuni, el ar fi fost şi cel care i-a sugerat să meargă la poliţie pentru a rezolva cazul. Femeia a făcut întocmai, crezând că amantul chiar vrea să o ajute. Nici nu se gândea că el a fost în permanenţă în spatele acestui plan diabolic.

Amantul a fost reţinut şi a primit mandat de arestare pentru 30 de zile. Cei 48 de mii de euro nu au fost încă recuperaţi. Această metodă de furt din maşină nu este nouă. Poliţiştii îi sfătuiesc pe oameni să fie extrem de atenţi atunci când se lovesc de astfel de situaţii în trafic. În plus, le recomandă să nu circule prin oraş cu sume mari de bani la ei.

Afla mai multe desprejaftraficscuteramantiubita
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt