Zi tristă pentru handbalul românesc. Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea de la naţională

Zi tristă pentru handbalul românesc. Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea de la naţională

Cristina Neagu (35 de ani) a anunţat că se retrage din naţionala de handbal feminin a României! Decizia vine după ce ”tricolorele” au terminat pe locul 12 la Campionatul Mondial şi nu mai au şanse de calificare la Jocurile Olimpice.

Neagu a îmbrăcat tricoul României timp de 17 ani.
”Un alt turneu final ratat, nu ne-am îndeplinit obiectivul. Ne doream să fim măcar în sferturi, să accedem la turneul preolimpic, ăsta era obiectivul. 
Dezamăgirea e foarte mare. Şi pentru mine e foarte mare, pentru că nici nu am putut să joc la acest turneu. M-am accidentat, am făcut tot posibilul să mă recuperez, dar nu am reuşit.Am încercat, pentru că ştiam cât de important era meciul cu Germania. Am încercat, dar nu am putut. 
Ne-am abonat cumva la locul 12. Am avut o jucătoare senzaţională, pe Lisa (n.r. este vorba despre Eliza Buceschi) şi tot am terminat pe locul 12.
Eu îmi anunţ oficial retragerea de la echipa naţională dacă nu mai sunt şanse să ajungem la turneul preolimpic. Au fost 17 ani în care am jucat pentru echipa naţională, în care am dat totul pentru echipa naţională”, a fost mesajul Cristinei.
Cristina Neagu şi-a prelungit contractul cu un sezon şi vă îmbrăca tricoul lui CSM Bucureşti cel puţin până în 2025.

Afla mai multe desprecristina neaguretragerehandbal
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt