Un fond de investiţii care deţine acţiuni la Sevilla, Hertha Berlin sau Everton va investi la Farul Constanţa

Un fond de investiţii care deţine acţiuni la Sevilla, Hertha Berlin sau Everton va investi la Farul Constanţa

După ce Gică Hagi a transmis în mai multe rânduri că are nevoie de ajutor financiar pentru a-şi duce proiectul de la Farul la următorul nivel, se pare că gruparea din Constanţa va primi sprijin extern, informează Prima Sport.

Gruparea lui Hagi ar putea fi sprijinită de 777 Partners, fondul de investiţii american care deţine mai multe cluburi importante din România.

Directorul general al celor de la Genoa, Andres Blazquez, a declarat că doreşte să intre în acţionaratul echipei de la malul mării, coform gsp.ro.

De doi ani am stabilit contacte, am primit referinţe bune de la Răzvan Raţ, cu care sunt prieten de zece ani. Şi cu el m-am consultat când am decis să-l transferăm definitiv de la Juventus pe Drăguşin. El ne-a pus şi în legătură cu Hagi.

Face o treabă extraordinară la Constanţa cu Academia lui. Ne-ar interesa să intrăm în acţionariatul Farului, aşa am mai făcut şi în alte ţări, avem un portofoliu important.

La un club din Bucureşti e mai greu să ajungem, dar suntem deschişi la colaborări", a spus Andres Blazquez pentru sursa citată.

Fondul american, înfiinţat în 2015, are sediul la Miami şi deţine deja controlul la formaţii precum Standard Liege (Belgia), FC Red Star (Franţa), Vasco da Gama (Brazilia) Hertha Berlin (Germania) şi Everton (Anglia). De asemenea, 777 Partners deţine 7,5% din acţiunile spaniolilor de la Sevilla.

Afla mai multe despregica hagifarul constanta
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt