SURSE: Hagi a refuzat echipa naţională. ”E ca şi cum ţi-ai abandona copilul bolnav”

SURSE: Hagi a refuzat echipa naţională. ”E ca şi cum ţi-ai abandona copilul bolnav”

Farul Constanţa a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a treia a Superligii, în care a fost în superioritate numerică mai mult de jumătate de oră.

Toată lumea a aşteptat declaraţiile de la finalul meciului, deoarece Gică Hagi ar fi trebuit să anunţe dacă va prelua sau nu naţionala de fotbal a României. 

Antrenorul de la Farul a fost evaziv şi s-a rezumat la a spune că mâine va emite un comunicat, după ce prima dată îl va suna pe Răzvan Burleanu.

Acum se pare că Gică Hagi i-ar fi anunţat pe cei de la Farul asupra deciziei sale finale şi a hotărât nu preia echipa naţională.

„Am primit o informaţie de breaking news. Acum 15 minute, Hagi i-ar fi anunţat pe cei din club că rămâne la Farul Constanţa. Bineînţeles că aşteptăm şi o confirmare oficială.

Repet, pe surse pot să vă dau această informaţie. Nu am apucat să verific informaţia, vă rog să o luaţi ca atare, e o informaţie care a venit abia acum, dar pe care o vom verifica.

În mod sigur, Hagi îl va suna în maxim o oră-două şi pe preşedintele Federaţiei. Dar aceasta este informaţia momentului, că acum 15 minute Hagi i-ar fi anunţat pe cei din club că rămâne să continue proiectul la Farul şi că nu pleacă la echipa naţională.

Motivele sunt evidente… Situaţia în care se află Farul, cum bine a spus şi Marcel Puşcaş, cu ghilimelele de rigoare, e ca şi cum ţi-ai abandona copilul bolnav”, a spus Horia Ivanovici la Fanatik.

Afla mai multe despregica hagiechipa nationalafarul
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt