Superlovitură dată de FCSB. Bucureştenii au transferat de la CFR vedeta dorită de Lazio

Superlovitură dată de FCSB. Bucureştenii au transferat de la CFR vedeta dorită de Lazio

Presa din Kosovo anunţă încă o lovitură dată de FCSB: Ermal Krasniqi (25 de ani) de la CFR Cluj.

Cândva om de bază la ardeleni, Krasniqi nu mai are în prezent acelaşi statut, fiind utilizat în 15 meciuri în actuala stagiune.
"Ermal Krasniqi este aşteptat să plece de la CFR Cluj în iarnă pentru a semna cu rivala FCSB. Patronul Gigi Becali se pregăteşte să întărească echipa în perioada de iarnă şi a recunoscut deschis că îi place de starul kosovar. Interesul a fost arătat şi de Mihai Stoica, oficialul FCSB-ului, care a spus că îi place foarte mult de Krasniqi, în ciuda faptului că nu mai este titular la Cluj”, au scris cei de la Nacionale.com
MM Stoica, team managerul lui FCSB, a declarat recent că atacantul kosovar este un fotbalist tehnic, dar la liderul din Superliga e concurenţă mare pe acel post.
"Îi place, îi place (n.r. - lui Gigi Becali de Ermal Krasniqi). Ştiu că la un moment dat ei vorbeau despre... Păi, e adevărat că nu-i avem decât pe Coman, Octavian Popescu şi Luis Phelipe, ne-ar mai trebui şi Krasniqi (n.r. - zâmbeşte). Sincer, ei (n.r. - cei de la CFR Cluj) îi aveau la momentul ăla pe Krasniqi, Petrila, Luca Mihai, Otele şi l-au luat şi pe Konoplyanka. Nu este o chestie singulară. Şi Craiova îl avea pe Ivan şi l-a luat pe Mitriţă şi amândoi trebuiau să joace. 
Sunt patroni care vor să ia neapărat un jucător. Ce să spun? Krasniqi e interesant pentru toată lumea. Am înţeles că era o discuţie de 4 milioane pentru el, la Lazio. În prima lui perioadă la CFR a fost foarte bun, după aia s-a schimbat şi sistemul... Krasniqi nu pare că ar avea viteză, dar cu mingea la picior e foarte bun", a spus Stoica, pentru Orange Sport.
 

Afla mai multe desprekrasniqicfrtransferfcsb
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt