LPF şi-a dat acceptul pentru inversare. Primul meci din Derby-ul Ardealului se va juca în Gruia

LPF şi-a dat acceptul pentru inversare. Primul meci din Derby-ul Ardealului se va juca în Gruia

LPF a anunţat luni, oficial, că derby-ul dintre U Cluj şi CFR, din cadrul etapei a 4-a a Superligii, se va juca duminică, 4 august, de la ora 22, pe arena din Gruia.

Partida a fost programată iniţial pe terenul Universităţii Cluj, însă cum în acea perioadă pe Cluj Arena are loc Festivalul Untold, conducerile celor două cluburi au căzut de acord să inverse locul de desfăşurare al partidei, astfel încât partida tur să se joace pe terenul CFR-ului, iar returul pe cel al Universităţii.

”Liga Profesionistă de Fotbal a decis inversarea turului cu returul partidei Universitatea Cluj – CFR Cluj, progamat în etapa a 4-a. S-a luat în considerare că imposibilitatea disputării jocului programat iniţial (Universitatea Cluj – CFR Cluj) pe Cluj Arena este una obiectivă şi insurmontabilă, întrucât aceasta a intervenit independent de voinţa clubului gazdă (Universitatea Cluj), iar cele patru zile consecutive în care urmează a se desfăşura festivalul Untold (8 – 11 August) nu pot suporta nicio modificare.

Este de notorietate faptul că acest eveniment primeşte sute de mii de participanţi din întreaga lume şi implică organizarea din timp a multor structuri (formaţii, hotelieri, transportatori, evenimente conexe etc), conform datelor prestabilite la care am făcut referire”, au transmis oficialii LPF.

Programul complet al etapei a 4-a:

Vineri, 2 august

Ora 19.00 Oţelul Galaţi – FC Hermanstadt

Ora 22.00 Dinamo - Gloria Buzău

Sâmbătă, 3 august

Ora 19.00 Farul Constanţa - Poli Iaşi

Ora 22.00 FC Botoşani - FCSB

Duminică, 4 august

Ora 19.00 Universitatea Craiova – Petrolul Ploieşti

Ora 22.0 CFR 1907 Cluj - Universitatea Cluj

Luni, 5 august

Ora 19.00 Unirea Slobozia – UTA Arad

Ora 22.00 FC Rapid 1923 – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Afla mai multe despreu clujcfrderbygruia
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt