Lotul României la înot, premiat de Casa Regală

Lotul României la înot, premiat de Casa Regală

În acest an înotul a fost liderul sportului românesc. Atât la juniori, cât şi la seniori. Numai David Popovici a adus acasă 13 medalii şi a doborât mai multe recorduri mondiale. Pentru această performanţă incredibilă lotul ţării noastre la înot a fost premiat şi felicitat de Casa Regală a României.

Campionii României le înot au fost aşteptaţi astăzi, la Palatul Elisabeta. Lotul României a fost felicitat şi premiat de Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Radu pentru performanţele incredibile din acest an.

2022 a fost cu siguranţă cel mai bun an pentru David Popovici. Pe lângă recordurile mondiale pe care a reuşit să şe doboare, sportivul a câştigat nu mai puţin de 13 medalii. Popovici, numărul 1 mondial la înot a ţinut să amintească cât de important este sportul în viaţa noastră.

Prezent la eveniment a fost şi Vlad Stancu. El a fost una dintre surprizele de la Campionatele europene pentru juniori.

Familia Regală a României a primit şi ea un cadou din partea campionilor de la înot. Pentru că alteţele sale regale au spus că iubesc acest sport, au primit o casca de înot semnată de toţi sportivii.

foto: facebook.com/FamiliaRegala

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt