Fierbe Clujul! CFR a sistat vânzarea de bilete, iar cei din "Peluza Şepcile Roşii" s-au dus în Gruia

Fierbe Clujul! CFR a sistat vânzarea de bilete, iar cei din "Peluza Şepcile Roşii" s-au dus în Gruia

 

Joi, de la 19:45, CFR întâlneşte Universitatea în "Derby de Cluj". Partida va fi în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Ca de fiecare dată, partida naşte un interes mare în rândul fanilor ardeleni, iar astăzi, sătuli de situaţia bizară prin care conducerea fostei campioane vinde biletele, fanii Universităţii s-au dus în Gruia.

Tichetele s-au pus în vânzare începând de joi, doar la casele de bilete şi doar pentru fanii CFR-ului care au abonament sau au achiziţionat online cel puţin un bilet pe parcursul actualului sezon.

Din informaţiile pe care le deţine Prima Sport, membrii din "Peluza Vişinie" au fost în ultimele zile mereu prezenţi în zona în care se vând biletele, iar astăzi situaţia a fost la un pas să degenereze.

O sursă din cadrul "Peluzei Şepcile Roşii" ne-a povestit ce s-a întâmplat. Chiar dacă biletele au început să fie date la liber începând de ieri, cei din "Peluza Vişinie" ar fi stat în continuare lângă chioşcul din care se vând tichetele şi i-au întrebat pe cei veniţi acolo cu ce echipă ţin.

Enervaţi de situaţie, "Peluza Şepcile Roşii" a luat decizia să meargă în Gruia.

"O anunţat că se vând bilete şi când o văzut că venim şi că vor doar U-iştii să le cumpere le-au scos pe toate de la vânzare. Dacă te uiţi pe link, toate biletele apar ca sold-out. De frică că le luăm nu s-au mai vândut nici online, nici la casele de bilete.

Am mers pentru că erau ăştia acolo la bilete şi se legau de cei ce cumpărau. Îi tot întrebau cu ce echipă ţin.

Ne-au aşteptat acolo şi ne-am dus. Erau 30 şi când am ajuns o fugit toţi în stadion." a declarat sursa Prima Sport.

De asemenea, din informaţiile pe care am reuşit să le obţinem, fanii Universităţii au reuşit să cumpere majoritatea biletelor din Tribuna 1, un lucru fără precedent până acum, aceştia stând aproape în totalitate în Tribuna 2 la partidele cu CFR din Gruia.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt