Echipele României s-au calificat în sferturile Europenelor Under-19

Echipele României s-au calificat în sferturile Europenelor Under-19

Ambele echipe ale României s-au calificat, luni, în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de tenis de masă pentru juniori Under-19 de la Varazdin (Croaţia).

La feminin, România a învins în optimi echipa Norvegiei cu scorul de 3-0, iar marţi va înfrunta formaţia Ungariei în sferturi. Punctele tricolorelor în meciul cu scandinavele au fost aduse de Ioana Sîngeorzan (3-1 cu Martine Toftaker), Elena Zaharia (3-0 cu Hannah Hovden) şi Luciana Mitrofan (3-0 cu Christine Kalvatn).

Echipa masculină, care a provenit din nivelul al doilea, a avut nevoie de un meci de baraj pentru a accede în optimi, câştigând în faţa Danemarcei cu 3-0, Eduard Ionescu l-a învins pe Patrick Skarsholm cu 3-0, Darius Movileanu a dispus de Theo Dyekjaer cu 3-0, iar Andrei Istrate s-a impus cu acelaşi scor în faţa lui Matias Larsen.

În optimi, România a dispus de Portugalia cu 3-0. Eduard Ionescu a trecut cu 3-0 de Tiago Li, Darius Movileanu s-a impus cu 3-0 în faţa lui Goncalo Gomes, iar Andrei Istrate a câştigat cu acelaşi scor în faţa lui David Bessa.

România va juca în sferturi contra Italiei, marţi.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt