DUMITRU DRAGOMIR, IMPRESIONAT DE UN JUCĂTOR DE LA RAPID. ”ERA CU NEPOTUL MEU”

DUMITRU DRAGOMIR, IMPRESIONAT DE UN JUCĂTOR DE LA RAPID. ”ERA CU NEPOTUL MEU”

FC Rapid a învins duminică seară, la Mioveni, cu scorul de 3-1 (3-1), echipa Dinamo, într-un meci din prima etapă a play-out-ului Ligii 1. Au marcat Ioniţă ‘3, Kait ‘8 şi Bălan ‘30 pentru învingători, respectiv Morar ’11 pentru Dinamo, echipă la care tocmai ce a revenit pe bancă tehnicianul Dusan Uhrin Jr.

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir a declarat că este impresionat de călităţile lui Rareş Ilie (18 ani). Acesta a explicat cum a fost ajutat mijlocaşul ofensiv să evolueze la un nivel înalt.

"Mi-a plăcut un fotbalist, care datorită familiei Dragomir a ajuns la Rapid. Va fi unul dintre cei mai buni fotbalişti din echipa naţională. E vorba de Rareş. Era cu nepotul meu la echipa Juniorul, care are un patron prieten cu noi. Ducându-mă mereu la meciurile nepotului, l-am văzut.

Mi-a sărit în ochi, şi i-am spus prima oară lui Stoichiţă de el, când avea 14 ani: 'se face un jucător trăsnet!'. Stoichiţă l-a chemat la echipa naţională când avea vreo 16 ani. Când l-au văzut ăştia, au zis că e de pe altă planetă. A crescut formidabil, e dintr-o familie foarte bună, cu părinţi deştepţi.

Are o educaţie deosebită şi calităţi fenomenale: are şi fizic, peste 1,86 metri înălţime. Şi cum manevrează mingea la picior... nu sunt mulţi aşa în Europa! Ăsta şi Octavian Popescu sunt cei mai buni fotbalişti!

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt