Ce spune Anamaria Prodan despre procesul pe care i l-a intentat Corina Caciuc, actuala parteneră a lui Laurenţiu Reghecampf

Ce spune Anamaria Prodan despre procesul pe care i l-a intentat Corina Caciuc, actuala parteneră a lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan este dată în judecată de Laurenţiu Reghecampf şi partenera acestuia, Corina Caciuc. Atât antrenorul de la Universitatea Craiova cât şi iubita acestuia au deschis fiecare câte un proces împotriva impresarei.

Pe Portalul Instanţelor de Judecată, numele Anamaria Prodan Reghecampf apare în doi dosare noi, însă momentan nu se cunosc motivele pentru care Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc au decis să o dea în judecată pe impresară. Cel mai probabil este o modalitate de a combate atacurile şi declaraţiile uneori scandaloase pe care Anamaria Prodan le-a făcut despre cei doi de când noua relaţie a antrenorului a devenit publică, iar Laurenţiu Reghecampf a decis să divorţeze de impresara.

Dosarul în care antrenorul o dă în judecată pe soţia sa a fost înregistrat pe data de 1 martie la Judecătoria Buftea, iar cel în care iubita acestuia, Corina Caciuc, o dă în judecată pe Anamaria Prodan a fost înregistrat pe 2 martie la Tribunalul Ilfov.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt