Anamaria Prodan, declaraţii ironice la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, declaraţii ironice la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan au avut recent primul termen în cadrul procesului de divorţ, după 15 ani de relaţie şi 13 ani de căsătorie, însă termenul a fost a fost amânat pentru luna aprilie. „S-a amânat primul termen din cauză faptului că avocaţii ei au avut Covid. Avem termen în aprilie şi sper să se termine cât mai repede. La urma urmei este vorba doar de un divorţ”, spunea antrenorul în urmă cu puţin timp

Recent, Anamaria Prodan a fost invitată în emisiunea „Fiţă cu Adiţă', în cadrul căreia a făcut mai multe declaraţii ironice la adresa celui care îi va fi în curând fost soţ.

„Reghe e istorie şi e o parte întunecată a istoriei. Aşa vreau să şi rămână. Undeva acolo departe. Eu am spus întotdeauna, noi îl păstrăm în inima noastră pe Reghe cel pe care noi l-am cunoscut. Omul acela demn, care stătea numai în picioare, cu capul sus, la care nu îndrăznea nimeni să se uite. Îmi e milă de el”, a declarat Anamaria Prodan.

Mereu ziceam, când se uită cu ochii ăia albaştri, îngheaţă toată lumea. Au îngheţat până au venit căldurile şi au dezgheţat apele. M-a deranjat foarte tare. În toată perioada asta nu aşteptam recunoştinţă, e greu să fii recunoscător, să ai suflet mare, să ştii când trebuie să mulţumeşti, să laşi capul jos, că ai greşit”, a continuat impresara.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt