Toate centrele de vaccinare din Sibiu rămân deschise

Toate centrele de vaccinare din Sibiu rămân deschise

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sibiu a anunţat, vineri, că nu se va închide niciunul din cele 11 centre de vaccinare din judeţ, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

"Vă informăm că, în urma analizei efectuate privind activitatea centrelor de vaccinare din judeţul Sibiu, de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Sibiu, împreună cu medicii coordonatori ai centrelor, s-a stabilit ca toate punctele de vaccinare disponibile la acest moment să rămână deschise, pentru asigurarea administrării rapelurilor, urmând ca la sfârşitul lunii în curs să fie reluată analiza în vederea suspendării temporare a activităţii în cadrul unor centre cu o adresablitate mai scăzută. În prezent, funcţionează în judeţul nostru 11 centre de vaccinare, 3 în municipiul Sibiu, 2 în municipiul Mediaş şi câte un centru în Şelimbăr, Agnita, Avrig, Cisnădie, Dumbrăveni şi Tălmaciu", se precizează în comunicatul DSP Sibiu.

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 358 persoane împotriva COVID-19, 13 cu vaccin AstraZeneca, 93 cu vaccin Johnson&Johnson şi 252 cu Pfizer.

"De la debutul campaniei de vaccinare şi până în prezent, la nivelul judeţului Sibiu s-au administrat 239.620 doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2, în cadrul etapei I şi etapei a II-a din Strategia de vaccinare împotriva COVID-19 în România. Până la momentul de faţă au fost imunizate, în total, 125.042 persoane cu prima doză de vaccin şi 114.578 persoane cu cea de-a doua doză", se mai arată în comunicatul DSP Sibiu.

Sursa: Agerpres

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt