Târgurile de Crăciun organizate în condiţii de pandemie

Târgurile de Crăciun organizate în condiţii de pandemie

Veşti proaste pentru iubitorii marilor târguri de Crăciun! Din cauza pandemiei, germanii au hotărât să-l anuleze pe cel din Munchen, unul dintre cele mai vizitate târguri din lume. În schimb s-au deschis cele din Viena şi Budapesta, însă aici se va intra în anumite condiţii. La fel va fi şi pentru cei care vor dori să întâmpine noul an în celebra piaţă Times Square din New York.

Nemţii, dar şi sutele de mii de turişti care ajungeau anual în Germania cA să simtă atmosfera Crăciunului la târgul din Munchen vor fi nevoiţi să îşi schimbe planurile. Din cauza numărului mare de infectări, primarul oraşului a decis anularea târgului. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat în Austria. Cu toate că şi aici noile îmbolnăviri sunt tot mai multe, iar cei nevaccinaţi sunt în carantină, târgul de Crăciun de la Viena a început. Pot intra aici doar cei cu certificat verde.

Votat în 2019 drept cel mai frumos din lume, targul de Crăciun din Budapesta şi-a deschis şi el porţile. la fel, numai pentru cei care prezintă certificatul Covid. O altă noutate e că la târg a fost introdusă, pentru prima oară, plata contacless, pentru a evita folosirea răspândirea virusului.

Iar pentru că şi Revelionul se apropie cu paşi repezi, autorităţile americane au anunţat că cei care vor să fie în
noaptea dintre ani în Times Square vor trebui să facă dovada vaccinării.

Deşi majoritatea evenimentelor de Crăciun şi Revelion vor avea loc în condiţii de pandemie, organizatorii acestora speră ca oamenii să nu se lase descurajaţi de noile măsuri şi să se bucure de tot ce se pregăteşte pentru ei.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt