Sportivi vaccinaţi la chiuvetă

Sportivi vaccinaţi la chiuvetă

S-a aflat cine sunt oamenii din Prahova care s-au vaccinat în urmă cu două săptămâni…la chiuvetă. Este vorba despre mai mulţi sportivi care fac partea din Comitetul Olimpic şi Sportiv Român. Au cumpărat un certificat de vaccinare fals, pentru că voiau să plece în Beijing la începutul anului 2022 pentru jocurile olimpice de iarnă. Printre cei care au încălcat legea se numără şi un subofiţer de la Serviciul de Paşapoarte. Patru inculpaţi sunt reţinuţi şi cercetaţi sub control judiciar de către Tribunalul Prahova în dosarul vaccinărilor fictive.

Zeci de persoane s-au vaccinat…la chiuvetă într-un centru din Valea Călugărească, Prahova. În urma interceptărilor telefonice reiese că mai mulţi sportivi au cumpărat certificate de vaccinare care să îi ajute să plece la începutul anului 2022 în Beijing acolo unde vor avea loc jocurile olimpice de iarnă.

Altă interceptare surpinde o conversaţie între acelaşi bărbat de la cabinet şi un subofiţer de la Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte Prahova.

Vestea că la cabinetul de vaccinare din Valea Călugărească se întâmplau lucruri ilegale s-a propagat în localitate!

Pe lângă faptul că este ilegal…medicii atrag atenţia asupra aspectului…medical.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt