Protest al angajaţilor caselor judeţene de sănătate în faţa sediului Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate

Protest al angajaţilor caselor judeţene de sănătate în faţa sediului Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate
foto: news.ro

Angajaţi ai caselor judeţene de sănătate protestează joi în faţa sediului Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.
”Angajaţii Caselor Judeţene de Asigurări de Sănătate vin la Bucureşti pentru a protesta alături de colegii lor din Casa Naţională de Sănătate. Protestul are loc începând cu ora 10:00, în faţa sediului CNAS (Calea Călăraşi, nr. 248)”, anunţă BNS.
 
Totodată, la ora 10:00, vor avea loc declaraţii de presă din partea preşedintelui BNS, Dumitru Costin şi din partea conducerii Federaţiei Sindicatelor Caselor de Asigurări de Sănătate, Dan Anghel, referitoare la planul de acţiune pentru perioada următoare.
”Protestele angajaţilor din cadrul CNAS/ CAS judeţene se desfăşoară în toate judeţele ţării. Protestul a început de joi, 2 noiembrie şi continuă pe perioadă nedeterminată. La acest moment, în toate judeţele ţării, angajaţii protestează fie în birouri prin întreruperea lucrului, fie în faţa instituţiilor”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Blocului Naţional Sindical.
Protestul este generalizat, pe perioadă nedeterminată şi este generat de lipsa dialogului social, nerezolvarea problemelor din sistem, dar şi de faptul că salariile nu au mai crescut din 2018.

Afla mai multe despreprotestcnasangajati
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt